Individuele trajecten

Behoefte om even stil te staan bij de voor jou belangrijke zaken? Zet je vraagtekens bij je baan? Of ervaar je stressklachten? 
Naast onze meerdaagse expedities bieden wij ook individuele begeleiding en individuele trajecten in Nederland aan. Iedere sessie zal gekoppeld zijn aan een activiteit buiten, in de natuur. Deze wordt afgestemd op je conditie en vastgesteld tijdens de intake.

Onze locatie, op loopafstand van het Limburgse natuurpark de Maasduinen is de perfecte setting om even afstand te nemen van dagelijks drukte en hectiek en biedt de rust om goed stil te kunnen staan bij jouw situatie, doelen, keuzes of coachingsvraag. Buiten je eigen omgeving gesprekken voeren heeft een positief effect, helemaal in combinatie met een ontspannen wandeling in de natuur.

Individueel pakket

  • Gratis intake
  • 6 sessies
  • Duidelijk gestelde doelen
  • Outdoor activiteiten
  • 50% korting op een expeditie weekend

Aanmelden

Meld je aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@step-outside.nl. Vervolgens nemen we contact met je op en is er een mogelijkheid voor een telefonische intake. Er is altijd ruimte voor vragen, kennismaking en het helder stellen van doelen en verwachtingen. 
Na de definitieve aanmelding ontvang je een lijst met spullen die je nodig hebt. Advies nodig over de aanschaf van materiaal? Laat het ons weten.

Op al onze reizen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."