Levensvragen en zelfregie

Iedereen worstelt wel eens met bepaalde levensvragen: Wat past bij mij? Wie ben ik? Waar word ik gelukkig van? En hoe ga ik dat dan bereiken? Met onze kennis en ervaring kijken we naar de thema’s die jou bezig houden en daar gaan we actief mee aan de slag.

Zelfvertrouwen

Step Outside begeleidt je bij het zoeken naar antwoorden op vragen over de invulling van je leven. We bieden ondersteuning bij het stellen van prioriteiten, het maken van keuzes en leren wat voor JOU nu echt belangrijk is. Jezelf voorop leren stellen zonder daarbij egoïstisch te worden.

Persoonlijke ontwikkeling

Wat we van jou verwachten, is dat je jezelf op een actieve manier wilt inzetten om te werken aan duurzame persoonlijke ontwikkeling. Fysieke inspanning brengt mentale ontspanning. We houden uiteraard rekening met verschillende niveaus van fitheid en conditie.


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."