Stressmanagement

Je voelt je onrustig en hebt het druk. Je piekert meer, slaapt slechter en hebt misschien wel lichamelijke klachten die niet direct te herleiden zijn. Je wil het wel graag anders, maar hebt het gevoel dat daar geen ruimte voor is. Met onze kennis en ervaring kijken we naar jouw specifieke behoeften en daar gaan we actief mee aan de slag.

Rust en ruimte

Door afstand te nemen van je drukke leven kun je beter reflecteren en ontstaat er ruimte om juist die mogelijke veranderingen te zien die op dit moment onmogelijk lijken. Step Outside helpt je verder met concrete handvatten in een rustige, natuurrijke omgeving waarin er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling.

Positieve gedragsverandering

Wat we van jou verwachten, is dat je jezelf op een actieve manier wilt inzetten om te werken aan duurzame persoonlijke ontwikkeling. Fysieke inspanning brengt mentale ontspanning. We houden uiteraard rekening met verschillende niveaus van fitheid en conditie.


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."