Vitaliteit en leefstijl

Je voelt je futloos, niet lekker in je lijf, ervaart weinig energie en zou misschien wel iets willen afvallen of juist aankomen. Je wil van alles, maar het lukt je niet om je er toe te zetten. Met onze kennis en ervaring kijken we naar jouw specifieke behoeften en daar gaan we actief mee aan de slag.

Vitale leefstijl

Step Outside ondersteunt je om een juiste balans in je leven te vinden met voldoende bewegen, gezonde voeding en een juiste mindset. Kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil maken! Step Outside helpt je om het begin te maken om je leefstijl te veranderen op een manier die voor jou ook mogelijk is om vol te houden.

Ontspanning door inspanning

Wat we van jou verwachten, is dat je jezelf op een actieve manier wilt inzetten om te werken aan duurzame persoonlijke ontwikkeling. Fysieke inspanning brengt mentale ontspanning. We houden uiteraard rekening met verschillende niveaus van fitheid en conditie.


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."