Home

Step Outside neemt je even terug naar de basis. Geen verwachtingen en geen drukke agenda. We gaan naar buiten, op avontuur, bewegen en weer genieten van de natuur. Kies je voor Step Outside dan kies je voor jezelf en je eigen ontwikkeling. Step Outside biedt professionele trajecten waarbij activiteiten in de natuur worden ingezet om persoonlijke ontwikkeling, positieve (gedrags)verandering en vitaliteit te stimuleren.

Actieve outdoor coachingstrajecten

Onze professionele begeleiding en coachingstrajecten bieden de perfecte basis om eens goed stil te staan bij jezelf, je keuzes, je leefstijl, je drijfveren en je doelen. Je zult zien dat dit je veel zal opleveren! Frisse energie, je hoofd leeg maken, nieuwe inzichten ontdekken, en de ruimte nemen om jezelf opnieuw of beter te leren kennen.

Je bent tot meer in staat dan je denkt!

Alle veranderingen, doelen en dromen beginnen met een eerste stap. Wil jij echt uit jezelf halen wat erin zit? Step Outside biedt begeleiding van professionele coaches die je met kritische vragen en goede gesprekken uit je comfortzone kunnen halen. Stap uit je comfortzone en ga op pad! Kijk welk traject het beste bij je past, zit niet stil en neem contact met ons op.


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."