Trajecten

Kies zelf wat bij jou past: bijvoorbeeld een expeditie of een individueel coachingstraject. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag het programma uit te zoeken dat aansluit op jouw wensen en mogelijkheden.

Aan de slag!

De nadruk van het programma ligt op het ondernemen en ervaren. Fysiek en mentaal je grenzen opzoeken. Als je iets lichamelijk ervaart, verankert het veel beter en sneller in je systeem. Gedachtes en emoties kunnen belemmerend werken in je proces naar gedragsverandering en inzichten. Daarom helpen we je tevens om gedachtepatronen en denkfouten te ontdekken en doorbreken. Daarmee ontwikkel je meer doorzettingsvermogen en een groter vertrouwen. We kunnen je begeleiden bij een concreet doel of een concrete vraag, maar ook ondersteunen bij het formuleren en natuurlijk uitwerken hiervan.

Individuele trajecten
Weekenden
Expedities

Maatwerk

Het is mogelijk om een meerdaags traject bij Step Outside te vervolgen met individuele gesprekken. Ook biedt Step Outside maatwerk voor bedrijven. We zijn inzetbaar bij bedrijven om vitaliteit en gezondheid te bevorderen met onder andere als doel om ziekteverzuim te voorkomen of te verminderen. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor scholen of groepen.


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."