TERUGBLIK DEELNEMER

“Ik ben via mijn werkgever getipt om deel te nemen aan deze expeditie. Ik heb een bewogen tijd gehad waarbij een aantal life events hebben plaatsgevonden die er flink in gehakt hebben. Weinig levensvreugde, angstaanvallen, het verlies van zelfregie waren me allemaal bekend in die tijd. Voordat ik aan de Frankrijk expeditie deel nam had ik dus ook al de nodige “zorg bagage” mee gekregen, daarnaast werk ik zelf ook in een beroep waarbij de gezondheid in de ruime zin centraal staat.

Dit resulteerde dus ook in het gegeven dat ik ergens wel pessimistisch was over de zin van de week, buiten het feit dat ik een week vakantie had. Uiteindelijk heb ik een hele fijne week gehad. Sander en Marianne zijn beide personen die passen in deze werksetting. Het enthousiasme voor het buiten zijn straalt er vanaf en je hebt duidelijk het gevoel dat ze graag bezig zijn met wat een mens beweegt. Een prettige balans tussen diepgang en ontspanning houd de week daarnaast ook luchtig en zorgt ervoor dat je echt even kunt onthaasten. Daarnaast is de accommodatie perfect bij de vraag waarbij de rust en gemoedelijk van het hotel erg opvallen. Daarnaast is de kok erg bedreven om van elk diner een feestje te maken.

Ik ben concluderend met een gezonde basis van zelfvertrouwen terug gekomen en heb een week beleefd waarbij ik even los kon laten en wat elementen van mijn leven kon laten bezinken. Het pessimisme voorafgaand aan de expeditie was achteraf niet nodig en ik ben blij dat ik gegaan ben. Mij heeft het in ieder geval wat rust en bezinning gebracht.”


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."