Aanbod

Kies zelf welke expeditie het beste bij jou past! Onder FAQ’s vindt je nog meer aanvullende info. Heb je nog andere vragen of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Kom in beweging!

Beweging en de rust en werking van de natuur zorgen voor ontspanning en ruimte in je hoofd. Vanuit die rust kom je sneller tot je kern en tot jezelf. Onze expedities zorgen voor mentale ontspanning, halen je weg uit je dagelijkse sleur en comfortzone. De perfecte basis voor persoonlijke ontwikkeling en reflectie om stil te staan bij datgene wat voor jou belangrijk is. Daarnaast zorgen de expedities voor een uniek en persoonlijk avontuur op onvergetelijke plekken waar je jouw batterij weer op kunt laden en weer in verbinding met jezelf komt!

Het is mogelijk om een meerdaags traject bij Step Outside te vervolgen met individuele gesprekken. Ook biedt Step Outside maatwerk voor bedrijven. We zijn inzetbaar bij bedrijven om vitaliteit en gezondheid te bevorderen met onder andere als doel om ziekteverzuim te voorkomen of te verminderen. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor scholen of groepen.


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."