Expedities

Ga mee met één van onze leerzame expedities in de zomer of winter. Ontdek hoe effectief het is om eens echt afstand te nemen van je huidige situatie. Je investeert een week in je eigen ontwikkeling en groei, en koppelt dit aan een uniek avontuur. Je gaat zowel fysiek als mentaal aan de slag in een mooie outdoor setting zodat je vol energie en met nieuwe inzichten weer terug naar huis zult keren.

Winter expeditie in Frankrijk

We bieden een professioneel coachingstraject in een natuurrijke setting. De Franse Alpen in de winter! De zwaarte van het programma wordt afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de groep.

7 maart t/m 13 maart 2020
€1999,-

 • Inclusief activiteiten en overnachtingen in een gedeelde kamer van het luxe Hotel Esprit Montagne , heerlijke maaltijden, materiaal en een sauna!
 • Exclusief btw en reiskosten (auto of vlucht naar Genève).
 • Sneeuwschoenwandelingen
  hondenslede tocht
  Langlaufen
  Ruimte voor individuele vragen tijdens activiteiten

Zomer expeditie in Frankrijk

Ga mee op outdoor expeditie naar de mooie Franse Alpen! Even weg uit je vertrouwde omgeving, rust, reflectie en dat gecombineerd met een prachtige reis. Een unieke ervaring!

Data 2020 nog niet bekend
Prijs volgt

 • Inclusief activiteiten en overnachtingen in een gedeelde kamer van het luxe Hotel Esprit Montagne , heerlijke maaltijden, materiaal en een sauna! 
  Exclusief btw en reiskosten (auto of vlucht naar Genève). 
 • Meerdere schitterende bergwandelingen
 • Mountainbiken
 • Raften
 • Ruimte voor individuele vragen tijdens activiteiten

Aanmelden

Meld je aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@step-outside.nl. Vervolgens nemen we contact met je op en is er een mogelijkheid voor een telefonische intake. Er is altijd ruimte voor vragen, kennismaking en het helder stellen van doelen en verwachtingen. 
Na de definitieve aanmelding ontvang je een lijst met spullen die je nodig hebt. Advies nodig over de aanschaf van materiaal? Laat het ons weten.

Op al onze reizen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."