Dit zijn wij

Wij zijn de coaches en oprichters van Step Outside. Reizen, outdoor activiteiten en afstand nemen van dagelijkse patronen helpt ons bij het maken van keuzes en het op doen van nieuwe inzichten. Deze ervaring willen wij graag delen. Wat ons betreft kan hulpverlening en begeleiding anders; actief en in de natuur. We richten ons op jouw ontwikkeling, met een fijn programma waarbij ook veel gelachen wordt. Onze begeleiding is respectvol, no-nonsense en met humor.

“Sander en Marianne zijn twee hele fijne, prettig, gedreven personen die buiten het outdoor aanbod ook diepgang bieden middels coaching. Het enthousiasme van beiden gecombineerd met de werk- en levenservaring van Sander en de psychologische achtergrond van Marianne realiseert zich in een week met diepgang waarbij je eigen vitaliteit centraal staat.”

Sander

  • LinkedIn
  • coach (practitioner)
  • reclasseringswerker
  • HBO social worker
  • ex-militair/onderofficier

Sander deed 8 jaar werk- en levenservaring op bij Defensie als onderofficier, in Nederland en Afghanistan. Vervolgens werkte hij als social worker, onder andere met probleemjongeren in Zuid-Afrika en heeft hij binnen de reclassering diverse volwassenen begeleid met een justitiële achtergrond. Verder is hij coach (practitioner) voor vitaliteit, leefstijl, persoonlijke ontwikkeling en stressmanagement. Op dit moment steekt hij veel energie in het verder ontwikkelen van Step Outside en leidt hij op freelance basis groepen tijdens avontuurlijke outdoor reizen door heel Europa. Hij heeft een passie voor outdoor- en bergsporten en draagt met Step Outside graag bij aan de ontwikkeling en groei van mensen.

Marianne

  • LinkedIn
  • psycholoog
  • EMDR-therapeut
  • voedingscoach / gewichtsconsulent
  • revalidatie-en arbeidspecialist

Marianne is haar carrière begonnen als sociotherapeut in de psychiatrie en heeft daar ervaring opgedaan met crisisopnames en het werken binnen het forensisch kader. Vervolgens is ze als psycholoog gaan werken bij een revalidatiecentrum voor mensen met chronische pijn en vermoeidheidsklachten. Beweging en een gezonde geest in een gezond lichaam stonden daar meer op de voorgrond. Ze is opgeleid voedingscoach en gecertificeerd EMDR-therapeut en werkt momenteel parttime als psycholoog bij een psychotrauma expertise centrum. Naast haar baan zet ze haar kennis, ervaring en passie in binnen Step Outside en begeleidt ze groepen voor een reisorganisatie tijdens avontuurlijke reizen binnen Europa. Marianne is sociaal, enthousiast en avontuurlijk.


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."