INTERVIEW COACH SANDER

In een recent interview werd coach Sander gevraagd naar zijn motivatie achter Step Outside.

“Buiten ben ik in mijn element. Op een actieve manier bezig zijn in de natuur is voor mij de perfecte manier om mijn (soms drukke) hoofd leeg te maken, even afstand te nemen van alledaagse stress, nieuwe energie op te doen en na te denken over gemaakte keuzes en de keuzes die ik wil gaan maken. Even geen prikkels, verwachtingen, en afleiding waardoor ik bewust even tot mezelf en tot rust kan komen.

In drukke tijden zorgen deze outdoor activiteiten en het nemen van rust en afstand ervoor dat ik in balans blijf. Gevoelens van stress, onrust en piekergedachten die ik weleens ervaar laat ik daar los en kan ik dan van me af zetten. Even afstand nemen van de dagelijkse drukte om fysiek en mentaal op te laden voor de dagelijkse dingen. De meeste nieuwe ideeën of inspiratie ontstaan ook, wanneer ik op een fysieke manier in de bergen of in de natuur bezig ben, juist wanneer ik helemaal los kom van mijn dagelijkse patronen.

Waarom Step Outside?

Onze achtergronden, kennis, ervaring en gedeelde passies zetten we graag in met Step Outside. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van het bewegen in de natuur, het creëren van rust en afstand een perfecte basis is om stil te staan bij jezelf, je gedrag, je doelen en leefstijl. Dat is in onze huidige snelle maatschappij met drukte, stress, prikkels en afleidingen soms lastig. Je loopt daarbij het risico om de dingen die voor jou waardevol zijn al snel uit het oog te verliezen of zelfs op te branden. Tijdens onze trajecten kom je weer tot rust en tot jezelf waardoor het veel makkelijker is om weer de juiste richting of focus te kiezen met de dingen die voor jou waardevol en belangrijk zijn.

We nemen mensen met Step Outside graag mee op pad om ze te stimuleren, motiveren, een spiegel voor te houden en te begeleiden in hun stap naar een vitaal en energiek leven. Of deelnemers die zin hebben in een actieve reis met wat ruimte voor diepgang en investering in zichzelf of hun onderneming. We motiveren mensen om vanuit hun eigen energie en kracht keuzes te maken en verantwoordelijkheid te nemen voor hun welzijn, ontwikkeling en persoonlijke doelen.

Uiteraard mag er ook veel gelachen geworden en zijn we niet zo van de zweverige aanpak. Concreet, no-nonsense en humor komen terug in al onze trajecten. We organiseren deze zomer vanaf 31 augustus een expeditie van 6 dagen in de Franse Alpen. Vanuit een mooie locatie, midden in de ruige bergen, hebben we een programma samengesteld waarbij we veel de bergrijke natuur intrekken en er ’s avonds voldoende tijd is voor ontspanning en bijtanken.”

www.step-outside.nl


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."