Winter expeditie Franse Alpen

We bieden een professioneel avontuurlijke expeditie in de Franse Alpen. Deze reis is voor iedereen toegankelijk en combineert ontspanning met fysieke inspanning. Ontdek dit mooie gebied op sneeuwschoenen en kom energiek en met nieuwe inzichten thuis!

28 maart t/m 2 april 2022
€ 2100,-
Vroegboekkorting tot 01 januari 2022 €1999,-

  • Inclusief BTW, activiteiten en overnachtingen in een gedeelde kamer van het luxe Hotel Esprit Montagne , heerlijke maaltijden, materiaal en een sauna!
  • Exclusief reiskosten (auto of vlucht naar Genève).
  • Dagwandelingen op (sneeuw-)schoenen in een prachtige setting in de Franse Alpen
  • Een inspirerende week met ruimte voor reflectie, ontspanning en coaching
  • Digitale detox –> (re-)connect en persoonlijke ontwikkeling in de natuur
  • Professionele bergwandelgids, professionele begeleiding/coaching op maat

Aanmelden

Meld je aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@step-outside.nl. Vervolgens nemen we contact met je op en is er een mogelijkheid voor een telefonische intake. Er is altijd ruimte voor vragen, kennismaking en het helder stellen van doelen en verwachtingen. 
Na de definitieve aanmelding ontvang je een lijst met spullen die je nodig hebt. Advies nodig over de aanschaf van materiaal? Laat het ons weten.

Op al onze reizen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


    "Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."