Expeditie Duitsland, Hunsrück gebergte

De telefoons en WIFI mogen uit. Kom los van de dagelijkse hectiek en ruis. Stap uit je comfortzone en kom (opnieuw) in verbinding met jezelf. Een toegankelijk en actieve expeditie midden in de natuur! Investeer in jezelf en ontdek het beboste middelgebergte de Hunsrück. Een schitterende plek op goede reisafstand!

Data nog onbekend
499,- EUR

 • Wat levert dit je op:
 • We gaan een aantal dagen de natuur in en slapen op een groene camping.* Dit helpt je om te resetten, af te schakelen van de dagelijkse hectiek en is de perfecte basis om tot jezelf te komen. Dit in combinatie met de nodige beweging en de mooie natuur brengen rust, ruimte en inzichten. Hierdoor ga je snel naar de kern en naar datgene wat voor jou belangrijk is.
 • –> Rust in je hoofd
 • –> Nieuwe energie, richting en heldere focus
 • –> Re-connect met jezelf en je gevoel
 • Wat gaan we doen:
 • –> Hiken over de Geierlay, de (op één na) langste hangbrug van Duitsland
 • –> Kamperen in de natuur
 • –> Coaching gericht op je ontwikkelvraag
 • –> Oefeningen gericht op verbinding en verdieping in en met jezelf
 • –> Via Ferrata (laagdrempelige klettersteig voor iedereen toegankelijk)
 • –> Investering in jezelf!

*Tijdens deze mini expeditie slaap je in je eigen tent. Indien nodig, zijn kampeermaterialen te huur.


  "Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."