Expeditie Duitsland, Hunsrück gebergte

De telefoons en WIFI mogen uit. Kom los van de dagelijkse hectiek. Stap uit je comfortzone en kom (opnieuw) in verbinding met jezelf. Een toegankelijk en actieve expeditie midden in de natuur! Investeer in jezelf en ontdek het beboste middelgebergte de Hunsrück. Een schitterende plek op slechts 2.5u rijden!

 • Wat levert dit je op:
 • We gaan een aantal dagen de natuur in en slapen op een groene camping. Dit helpt je om te resetten, af te schakelen van alle dingen die ‘moeten’ en om tot jezelf te komen. Dit in combinatie met de nodige beweging en de mooie vergezichten brengen rust, ruimte en inzichten. Hierdoor ga je snel naar de kern en naar datgene wat voor jou belangrijk is.
  • –> Rust in je hoofd
  • –> Nieuwe energie, richting en heldere focus
  • –> re-connect met jezelf en je gevoel
 • Wat gaan we doen:
 • Hiken over de Geierlay, de (op één na) langste hangbrug van Duitsland
 • Kamperen in de natuur
 • Via Ferrata (laagdrempelige klettersteig voor iedereen toegankelijk)
 • Investering in jezelf!

COVID-19 beleid –> Duitsland is toegankelijk voor Nederlands, zonder quarantaineplicht, indien je een negatief testresultaat of vaccinatiebewijs kunt overleggen. Indien de reis niet door kan gaan door de Corona maatregelen, ontvang je het gehele bedrag retour.


  "Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."