Expeditie Mullerthal Luxemburg

Een toegankelijk en actief weekend met ruimte voor reflectie. Ontdek het golvend landschap, de bossen en ruige rotsformaties. Niet voor niets wordt dit gebied ook wel Klein Zwitserland genoemd. perfecte plek om die batterij weer op te laden.

data volgt
Prijs volgt

  • Hiken over de ‘Mullerthal trail’ gecertificeerd als “Leading Quality Trails – Best of Europe”
  • Kamperen in het groen
  • Professionele begeleiding/coaching


    "Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."