Expeditie ‘De Maasduinen’ Nederland

Ga mee en ontdek één van de mooiste plekken van Nederland! Een toegankelijk en actief weekend en een perfecte mini break om even uit te zoomen van de dagelijkse hectiek en afleiding. Investeer in jezelf en ontdek nationaal park De Maasduinen, één van de mooiste parken van Nederland met heuvels, bossen, zandvlaktes en duinen.

Zaterdag 30 april & zondag 1 mei 2022
€375,-

Inclusief maaltijden, overnachtingen, activiteiten en professionele begeleiding/coaching.
Exclusief reiskosten

 • Wat levert dit je op:
 • We gaan de natuur in en slapen op een groene camping. Dit helpt je om te resetten, af te schakelen van de dagelijkse hectiek en is de perfecte basis om tot jezelf te komen. Dit in combinatie met de nodige beweging en de mooie natuur brengen rust, ruimte en inzichten. Hierdoor ontspan je, kun je snel naar de kern en naar datgene wat voor jou belangrijk is.
 • –> Rust in je hoofd
 • –> Nieuwe energie, richting en heldere focus
 • –> Re-connect met jezelf en je gevoel

Wat gaan we doen:

 • Kamperen in het groen
 • Professionele begeleiding
 • Hiken in de natuur
 • Coaching gericht op je ontwikkelvraag
 • Oefeningen gericht op verbinding en verdieping in jezelf
 • Investering in jezelf!


  "Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."