Psychologenpraktijk Marianne

Soms kom je er zelf niet uit, heb je nare ervaringen meegemaakt waar je niet meer vanaf komt en/of heb je het gevoel dat je vast zit. Dit kan iedereen overkomen. Ik kijk graag mee je mee of ik iets kan betekenen, zodat je jouw toekomst (weer) met vertrouwen tegemoet kan zien. Belangrijk hierbij is dat je zelf weer regie neemt en terugkrijgt over je eigen leven.
De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan bij verschillende instellingen in de GGZ. Ik ben opgeleid als GZ-psycholoog, EMDR Europe Practitioner (VEN) en Cognitief Gedragstherapeut VGCT®. Je kan bij mij terecht met een breed scala aan klachten, en in het bijzonder met trauma-gerelateerde klachten. Naast mijn eigen praktijk werk ik deeltijd voor een instelling gericht op het behandelen van (getraumatiseerde) vluchtelingen. Ook zet ik mijn kennis, ervaring en passie in door het organiseren en begeleiden van avontuurlijke reizen en coachingsreizen.

Praktijk in het bos

Natuur en bewegen in de natuur is goed voor onze gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Vind je het prettig om je behandeling te doen, al wandelend door een Nationaal Park? Dan kan dat! Ook EMDR buiten in de natuur behoort tot de mogelijkheden.
Klik hier om je daarvoor aan te melden.
De behandeling wordt volledig vergoed door je zorgverzekeraar.

Praktijk gezondheidscentrum Afferden

Wil je graag je behandeling volgen en vind je het prettig om dit in een therapiekamer te doen? Dat kan! Ik heb een ruimte hiervoor in het gezondheidscentrum in Afferden.
Klik hier om je daarvoor aan te melden.
De behandeling wordt volledig vergoed door je zorgverzekeraar.

Boks-psychotherapie – Traumaverwerking door middel van boksen

Heb je traumatische ervaringen meegemaakt waar je maar niet van af komt? Loop je daardoor vast in je leven? Ben je al eens gediagnosticeerd met PTSS en/of persoonlijkheidsproblematiek? Dan is boks-psychotherapie mogelijk iets voor jou!

Samen met bokstrainer Willeke Verdellen van Energetic Training geef ik traumabehandeling (waaronder bijvoorbeeld EMDR) met laagdrempelig boksen in de boksring. Op deze manier kan je lijfelijk oefenen met het doorbreken van je automatische reactie van vechten/vluchten/bevriezen, en het veranderen van niet-helpende gedragspatronen. Willeke begeleidt het boksen, terwijl ik zal observeren en de therapie vormgeef.
Stuur een mail naar psychologenpraktijkmarianne@gmail.com om je hiervoor aan te melden

De behandeling wordt deels vergoed door de zorgverzekeraar (op het eigen risico na). De eigen bijdrage voor deze behandeling is € 110,- per sessie van 75 minuten


"Rust, Vertrouwen, Humor en Respect zijn voor mij de kernwoorden als ik terug denk aan de coaching die geboden werd. Natuurlijk is er ook genoeg tijd voor gezelligheid en minder serieuze praat! De verste reis, is de reis naar jezelf. Met Step-Outside kom je een stuk dichter bij wie je bent, waar je voor staat en wie je wilt zijn."